Nyheter

Hyra via autogiro

2017-06-10

Nu kan du välja att betala din hyra via autogiro. Information om autogiro och blankett för medgivande hittar du genom att gå till sidan "Att betala hyra", där du kan ladda hem en word-fil att fylla i för medgivande samt få information om vad autogiro innebär. 

Viktig information om din ventilation

2016-02-28

Frisk luft är mycket viktigt för din hälsa. Därför är det viktigt att du som hyresgäst kontrollerar och gör rent din ventilation regelbundet.   Ventilen i din lägenhet är installerad med tanke på byggnadens och de boendes hälsa. Det är viktigt att ventilen är öppen och rengörs regelbundet. 

 

Mer information om hur du gör för att kontrollera din ventilation och instruktioner för rengöring finns i ett word-dokument du kan ladda hem här.

Bostadstillsyn på Segerstadsvägen 9

2015-11-12

Torsdagen den 19 november mellan kl. 15.30 till 17.30 blir det förebyggande bostadstillsyn på Segerstadsvägen 9. Det är Miljö- och hälsoskyddskontoret som genomför förebyggande och uppsökande tillsyn av hyreshus i Växjö kommun.

Det kräver inga förberedelser av dig som hyresgäst och det är ett urval av lägenheter som inspektörerna knackar på hos.

Hyresavier

2015-09-29

Från och med oktober skickas hyresavier ut kvartalsvis, med tre månader i taget. 

 

Hyran ska fortfarande betalas som vanligt, månadsvis i förskott – senast sista vardagen i föregående månad. 

 

Hyresgäster på Björnbärsvägen 4

2015-08-23

Vi kommer succesivt under hösten/vintern att flytta samtliga varmvattenberedare som sitter under diskbänken till badrummet. Detta för att förbygga eventuella vattenskador vid läckage. I samband med detta behöver VVS-firman tillträde till lägenheten. Vi kommer i god tid informera berörda hyresgäster för tillträde till lägenhet.

 

För kännedom kommer vi även på sikt att byta ut nuvarande bänkspisar till golvstående samt montera fläkt och även sätta upp väggbeklädnad runt diskbänk och spis.

Ordning i förråden

2014-06-30

I slutet av september ska alla förråden märkas om så förrådsnumren kommer i kronologisk ordning. I samband med ommärkningen kommer det att ställas upp container att slänga skräp i. Varje hyresgäst har ett (1) förråd och det är samma nummer som lägenheten har. Vidare ska alla förråd förses med lås. Förrådsgången ska hållas ren och inget får förvaras utanför förrådet. 

 

Vi räknar med att förrådsdagen med märkning och omflyttning av förråd ska ske fredagen 26 september och det kommer att finns möjlighet att kasta skräp fram till måndag morgon, sedan hämtas containern.

Matavfall blir biogas med din hjälp

2014-05-05

Växjö kommun har startat insamling av matavfall. Nu ska du börja sortera i din lägenhet. Sorteringen av matavfall startar v. 20 då vi delar ut ett startpaket med utrustning. Du kommer att att få en påshållare, en bunt med 80 stycken papperspåsar samt sorteringsinstruktioner i startpaketet. Så fort du fått ditt startpaket kan du börja sortera ditt matavfall. De grå kärlen för matavfall hittar du där övriga sopbehållare står. I tvättstugan kan du hämta fler papperspåsar när din bunt är slut. 

Planerat yttre underhåll

2014-04-04

Under våren/sommaren kommer vissa delar av husen att målas utvändigt. Trappor och räcken oljas. 

 

Papperskorgar och "fimp-behållare" kommer också att ses över och kompletteras.

 

Har du förslag på hur vi kan göra utemiljön trivsammare, så vi vill gärna veta vad du tycker! 

info@stenlyckebo.nu

Städdag och efterföljande grillning

2014-03-23

Vi planerar att anordna en frivillig städdag utomhus med efterföljande grillning för de som ställer upp och hjälper till. Det blir blandade sysslor för att göra utemiljöerna trevligare och vårfina. 

 

Inom varje område kommer vi att placera ut pallkragar där du som hyresgäst kan få odla egna blommor eller grönsaker. Blir det stort intresse så kommer vi att ordna fler. 

Please reload

Hitta till Björnbärsvägen 4A-E

Hitta till Segerstadsvägen 9A-F

Stenlyckebo Fastigheter AB | Adress: Ängeltoftavägen 233, 262 91 Ängelholm | Org.nr: 556683-7877 | Bankgiro: 5540-1350