Vår gemensamma tvättstuga, en källa till irritation?


Nästan alla har drabbats av att komma till en tvättstuga som inte motsvarat våra förväntningar. Om du vill göra din granne extra glad är det allra bästa att lämna tvättstugan i gott skick.

För att våra tvättstugor ska fungera bra har vi ett par enkla regler att följa. Det handlar om hur vi sköter våra maskiner, hur vi städar och att vi tänker på säkerheten. Trasiga tvättmaskiner och en smutsig tvättstuga kan få grannsämjan att haverera.

Var rädd om vår tvättstuga

 

För att våra tvättmaskiner ska fungera bra är det viktigt att du inte fyller dem mer än vad som är tillåtet. Bygel-bh ska tvättas i tvättpåse.

Mattor får absolut inte tvättas i dessa maskiner!

 

 

Städning, en ren självklarhet

 

Självklart städar du tvättstugan innan du lämnar den. Luddfiltret i torktumlaren ska du göra rent. Maskinerna ska du rensa från tvättmedels och sköljmedelsrester. Som avslutning torkar du av alla maskinerna med en fuktig trasa både utvändig och invändigt och sopar samt våt torkar golvet. Dessutom tar du väl med dig dina tomma tvättmedels paket och annat skräp?

 

 

Slå av strömmen!

 

När du lämnar tvättstugan ska du slå av strömmen till samtliga maskiner. Självklart släcker du även i taket, låser dörren samt stänger fönstret. Det är viktigt ur säkerhetssynpunkt.

Hitta till Björnbärsvägen 4A-E

Hitta till Segerstadsvägen 9A-F

Stenlyckebo Fastigheter AB | Adress: Ängeltoftavägen 233, 262 91 Ängelholm | Org.nr: 556683-7877 | Bankgiro: 5540-1350